Wat klanten zeggen

Wat klanten zeggen
9 april 2018
Saxles
“Enthousiaste vrouw met een goed gevoel voor humor. Ze weet wat je leuk vind om te spelen en komt dus met leuke muziekstukken aan. Ik zou haar zeker aanraden.”
– Eva –


9 april 2018

Saxles
“Femke geeft met veel enthousiasme leuke lessen aan onze zoon. Ze is motiverend. Ze voelt heel goed aan wat een kind nodig heeft en stemt haar lessen én haar houding daarop af. Onze zoon leert zowel solo als in een groep te spelen. En tijdens het soleren weet ze hem ook uit te dagen om te improviseren. Kortom… wij, maar zeker onze zoon zijn zeer tevreden!!!

– Hans en Jorien –


8 april 2018

Saxles en Sax On The Rocks saxofoonensemble
Betreft het saxofoonensemble “(…)groot enthousiasme, groot aanbod van nummers, goede tips en oefening voor het gehoor. Je zorgt voor goede sfeer. (…)” Betreft saxlessen: “(…) het is je gelukt mij als 50 plusser een instrument te laten bespelen en je hebt me zelfs zo gek gekregen dat ik op een voorspeelavond sta. Je enthousiasme is besmettelijk. (…)”

– Anoniem –


Krijg jij geluid uit sax of fluit?

Vraag gelijk een proefles aan.


8 april 2018

Proefles sax
“Ik heb je proefles als leerzaam – interessant -bevlogen – professioneel – snel (…) en persoonlijke aandacht ervaren. (…) Kortom als ontzettend leuk en motiverend!”

– Anoniem –


7 april 2018

Saxles en Sax On The Rocks saxofoonensemble
Ik ben zeer tevreden over je lessen. Juist de variatie in de lessen en inspelen op dat wat we tegenkomen, vind ik erg prettig! Je bent flexibel en weet me uit te dagen, ik heb veel aan je tips! Wat betreft Sax on the Rocks, je bent enthousiast en weet mensen ook power te geven. (…) Ik vind je ook bij SotR heel inspirerend en vind het mooi om te zien hoe je met zoveel verschillende mensen (…) om weet te gaan en er een samenhangend geheel van weet te maken. (…) Ik vind het leuk dat je voorspeeluren hebt en daarbij mensen stimuleert om samen te spelen en zoekt naar meer variatie – zoals met de trekzakken – juist daarin kwam ook naar voren dat je ons op een heel duidelijke en enthousiasmerende manier lesgeeft, je hebt een energieke uitstraling wat ons ook energie geeft. Ik vond het concert in de Sassenpoort erg leuk, ook qua locatie!!! Zeker voor herhaling vatbaar, misschien zelfs voor ons een leuke locatie voor een voorspeeluur? Wat ik zeer sportief en leuk aan je vind is dat je dingen als De Harmonie, die zoekt naar saxofonisten aan ons doorspeelt. Ik vind het bijzonder, omdat het jou misschien een leerling kan kosten. Je zoekt mee naar hoe mensen uitgedaagd worden/blijven, dat siert je. Ik zal je zeker aanbevelen als mensen een docent saxofoon zoeken!!”

– Anoniem –


7 april 2018

Saxles
Femke is een positieve, enthousiaste docent! Ze daagt me uit nieuwe muzikale paden te bewandelen. Ze ondersteunt me bij mijn pogingen tot improviseren en biedt daarbij een theoretisch kader. Niet teveel en passend bij de muziek waar ik op dat moment mee bezig ben. Ze heeft oog voor eigen inbreng. De les vliegt voorbij en geeft meer dan voldoende om thuis mee verder te gaan.”
Magda van der Wulp –


Wil je je vaardigheden verbeteren?

Vraag gelijk een proefles aan.


6 april 2018

Fluitles en Dwars fluitensemble
“Dankzij jouw initiatief, eind vorig jaar, heb ik mijn dwarsfluit uit de koffer gepakt en geniet ik, nog steeds, van de uitdaging om de klanken ‘van ooit’ te voelen en horen. (…) Ik heb bewondering voor je veelzijdigheid, flexibiliteit én geduld…

– Anoniem –


Sax On The Rocks saxofoonensemble
“Ik speel sinds een jaar bij het saxofoon ensemble Sax on the rocks onder leiding van Femke. Één keer in de twee weken op dinsdagavond in het Domusica gebouw aan de Radewijnsstraat in Zwolle. We spelen dan meerstemmig bekende nummers. Samen saxofoon spelen is zoveel leuker dan alleen. Samen muziek maken geeft energie en Femke geeft met haar dirigeren nog eens extra energie. Met niet alleen de noten spelen, maar muziek maken en weten wat je speelt, waarom je iets speelt. Ik kan het iedereen die samen spelen leuk vindt, dit aanbevelen.”
– Corita Boons –

Saxles
“Ik maak al jaren muziek, maar ben drie jaar geleden begonnen op saxofoon bij Femke. Femke is een bevlogen, kundige en energieke docent, die razendsnel weet in te schatten waar de uitdaging ligt en daar passende oefeningen bij kan verzinnen. Na elke les kom ik geïnspireerd weer thuis. Ze is verder recht door zee en heeft humor. Van les nemen bij haar krijg je geen spijt!”
– Marleen Barkmeijer –

Krijg jij geluid uit sax of fluit?

Vraag gelijk een proefles aan.


Saxles
“Supergoede Saxofoonles en geduldige lerares
Aanrader als je met Sax en muziek algemeen aan de slag wilt.
SaxofoonEducatie en Femke are the place to be.”
– Marcel Hergaarden –

19 juli 2017

Saxles
“Femke geeft met veel enthousiasme en humor les. Ze helpt je je doelen te realiseren op een plezierige manier. Een fijn mens van wie je graag les krijgt!”
– Marjolijn Muntinga –

15 juni 2017

Bandcoaching
“…Femke heeft kwaliteit en kan mij stimuleren nog beter en anders te blazen. Want alleen maar blijven spelen op hetzelfde niveau daarvoor ben ik niet op les…”
– Anoniem –

Wil je je vaardigheden verbeteren?

Vraag gelijk een proefles aan.


6 juni 2017
Saxles
“Hierbij wil ik je dank zeggen voor het afgelopen jaar dat je muziekles hebt gegeven. Wij waren/ zijn daar heel blij mee, maar nog belangrijker is dat onze zoon het naar zijn zin heeft bij jou en er van geniet.”
– Anoniem –

Fluitles
“Femke is een erg aardige lerares, die goed met kinderen om gaan kan, zodat deze de lessen als zeer plezierig ervaren en ook een instrument leren spelen. Wij zijn ontzettend tevreden!”
– Hermien en Luis –

3 februari 2015
Bandcoaching en saxles
“Sinds ik voor het eerst saxofoon ging spelen en les nam bij Femke, was het voor mij direct al duidelijk dat ik dit in een bandopstelling wou gaan doen. Ik speel al langer in een band als basgitarist, dus als beginnend saxofonist wou ik dit absoluut inbrengen bij de band. Femke voelt goed aan wat ik bedoelde. Nadat we het hadden gehad over het repertoire van mijn band, gingen we gezamenlijk op zoek naar nummers die met de saxofoon hier goed op aansloten. Naast het uitzoeken en aanvullen van het repertoire, leerde Femke mij ook op de band te anticiperen, het zelfstandig uitzoeken van de juiste toonsoorten en verschillende technieken om zo de juiste sound bij de nummers te creëren. Voornamelijk mijn gebrek aan kennis van toonladders en bladmuziek maakte het Femke extra lastig, maar ook hier wist ze mij goed te kunnen doceren. Dit alles heeft er nu tot geleid dat ik samen met mijn band een zeer variërend repertoire heb, waarbij ik naast basgitaar ook flink saxofoon kan spelen op de bühne. En mijn bandleden geven ook regelmatig aan dat ik hierin nog steeds groei als saxofonist.”
– Lars Brouwer, Utrecht. Band: Bluewine on the Rocks

Krijg jij geluid uit sax of fluit?

Vraag gelijk een proefles aan.


Saxles
“Ik heb inmiddels ruim 3 jaar les bij Saxofooneducatie. Ik ben erg blij met Femke als docent. Ze heeft me in deze drie jaar begeleidt van absolute nieuwkomer in de muziek tot aan een redelijke saxofoonspeler (al zeg ik het zelf). In de lessen komen alle aspecten van muziek maken aan bod, van de theorie tot aan improviseren. Haar onophoudelijke enthousiasme en liefde voor de saxofoon maken elke les weer tot een klein feestje!”
– Edwin –

Saxles
“Femke is een vrolijke en moderne docent. Ze vraagt wat je wil bereiken en stemt hier ook de les op af. Ik heb bijvoorbeeld een bandje en ben samen met Femke bezig hiervoor nummers op te zoeken, uit te pluizen en te leren spelen. Haar manier van uitleggen is duidelijk en ze handelt altijd met respect tegenover de ander. Erg fijne docente met een vrolijke uitstraling.
– Lars Brouwer –

Saxles
“Femke is een zeer gedreven saxofoniste en lerares. Ze weet je op je gemak te stellen en stimuleert je om te blijven spelen en te blijven ontwikkelen. Ik ben erg tevreden!
– Anoniem –

Onderzoek of saxofoon of fluit spelen iets voor je is!

Verbeter je vaardigheden als je al ervaring hebt.

Vraag een proefles aan.