Inschrijving

Inschrijving

Saxofoon | Dwarsfluit | Klarinet | Arrangeren | Theorie | Improvisatie | Samenspelen


Na de proefles enthousiast geworden? Of je herinschrijven? Super, laten we van start gaan! Saxofooneducatie helpt je graag verder met lessen saxofoon, dwarsfluit, klarinet, arrangeren, theorie, improvisatie en samenspelen. Je kunt hieronder de online inschrijving in orde maken of onder aan de pagina het formulier downloaden.

INSCHRIJFFORMULIER


Vul je liever een formulier in door deze te downloaden in plaats van via bovenstaande optie?

Download het Inschrijfformulier Saxofooneducatie dan hier.

Digitaal invullen doe je zo, denk aan het milieu!

Open het pdf bestand in bijvoorbeeld Adobe of Voorvertoning en lees het eerst zorgvuldig door. Vul het digitaal in door op een leeg veld te klikken. Er verschijnt een klein tekstvak. Ga de velden zo na, sla het bestand op voor je eigen administratie en mail of verstuur per post naar Saxofooneducatie. Het adres staat vermeld in de eerste alinea van de Algemene voorwaarden.

Manueel invullen

Print het pdf bestand (dubbelzijdig, denk aan het milieu) en lees het eerst zorgvuldig door. Vul het formulier handmatig in. Maak vervolgens voor je eigen administratie een printkopie, een foto met je mobiel of scan het formulier in en sla op. Je kunt de inschrijving per mail of post versturen naar Saxofooneducatie. Het adres staat vermeld in de eerste alinea van de Algemene voorwaarden.

Saxofooneducatie neemt contact met je op voor het maken van een lesafspraak. Hebben we al een afspraak gemaakt? Mooi, tot dan!

Werkt het digitaal invullen niet als hierboven omschreven, neem dan contact op met Saxofooneducatie.