Aanbod

Aanbod

Saxofoon | Dwarsfluit | Klarinet | Arrangeren | Theorie | Improvisatie | Samenspelen


LESVORMEN

STARTERSPAKKET
Maak in 8 lessen kennis met de saxofoon, dwarsfluit of klarinet. Het pakket is inclusief instrument huur! Je krijgt wekelijks 30 minuten les gedurende 2 maanden, waarin je het instrument en docent leert kennen. Lessen worden gegeven in Domusica in Zwolle. Wil je na het Starterspakket door met lessen, kun je kiezen tussen een van de onderstaande les vormen. Interesse? Schrijf je in voor een gratis proefles.

PRIVELES 60 OF 30 MIN.
Volg een schoolseizoen wekelijks of tweewekelijks privé 60 of 30 minuten les. Lessen worden gegeven in Domusica in Zwolle. Op de leslocatie in Emmeloord is het alleen mogelijk wekelijks les af te nemen. In het seizoen krijg je o.a. gelegenheid samen te spelen, je te presenteren en een concert te bezoeken. Interesse? Schrijf je in voor een gratis proefles.

DUOLES 30 MIN.
Volg een schoolseizoen wekelijks 30 minuten duo les. In het seizoen krijg je o.a. gelegenheid samen te spelen, je te presenteren en een concert te bezoeken. Lessen worden gegeven in Domusica in Zwolle. Interesse? Schrijf je in voor een gratis proefles.

COUPON
Met de Coupon ontvang 10 maal 30 minuten privéles. Plan de 10 lessen in overleg met docent vooraf in, of maak per les een nieuwe afspraak. De les annuleren is mogelijk tot 1 week voor gemaakte afspraak. Je kan eveneens een dubbele les van 60 minuten in totaal plannen. Kortom volledige flexibiliteit. De Coupon is vanaf aankoopdatum een jaar geldig. Lessen worden gegeven in Domusica in Zwolle. In het seizoen zijn deelnemen aan voorspeelmomenten en concertbezoek mogelijk. Interesse? Schrijf je in voor een gratis proefles.

Interesse? Schrijf je in voor een gratis proefles.

COACHING
Speel je al in een band of wil je in een groep gaan spelen? Geef je op voor band/ensemble coachingsles en docent begeleid je in o.a. het leren samenspelen, repertoire keuze, arrangeren/componeren, presenteren. Ook helpt docent mee muzikanten zoeken als je nog geen band hebt samengesteld. Coaching is 60 minuten per les. De les annuleren tot 1 week voor de afspraak is mogelijk. Interesse? Neem contact op.

SAX ON THE ROCKS
Het ensemble Sax On The Rocks, opgericht in 2012, spelen heden met ongeveer 10 saxofonisten; sopraan, alten, tenoren en bariton. Jongvolwassen en volwassen saxofonisten met beginnend tot gemiddeld speelniveau zijn welkom (min. v.a. 2 lesjaren). Alle stemmingen, dus sopraan, alt, tenor en bariton kunnen aanhaken. Ook vocalisten en de volgende instrumentalisten zijn welkom: piano, gitaar, bas, drums en percussie. De groep werkt aan jazzy, groovy, funky, pop, latin en wereld stukken onder begeleiding van docent met aandacht voor samenspel en improviseren. Repetities zijn twee wekelijks op dinsdagavond in Domusica in Zwolle. Het seizoen bestaat uit 18 lessen met o.a. voorspeelmomenten, optredens en concertbezoek. Interesse? Schrijf je in voor een gratis proefles.

SAXCLUB FEMKE
Per september 2018 is het ensemble opgestart! Volwassen saxofonisten met (semi)gevorderd speelniveau zijn welkom. Vlot en zelfstandig kunnen lezen is een pre. De groep, nu bestaande uit sopraan, drie alten, twee tenoren en twee baritonsaxen komen samen om stukken te spelen in de stijlen jazz, funk, pop, latin en wereld onder begeleiding van docent met aandacht voor samenspel en improvisatie. Repetities zijn twee wekelijks op dinsdagavond in Domusica in Zwolle. Het seizoen bestaat uit 18 lessen met o.a. voorspeelmomenten, optredens en concertbezoek. Interesse? Schrijf je in voor een gratis proefles.

DWARS
Sinds 2017 is Zwolle een lichte muziekgroep voor fluitisten rijker! Volwassen fluitisten met gemiddeld tot (semi)gevorderd speelniveau zijn welkom. Zelfstandig kunnen lezen is een pre. Eveneens zijn pianist of gitarist welkom. De groep speelt samen in de stijlen jazzy, groovy, funky, pop, latin en wereld stukken onder begeleiding van docent met aandacht voor samenspel en improviseren. Repetities zijn in Domusica in Zwolle. Het seizoen bestaat uit lessen inclusief voorspeelmomenten, optredens en concertbezoek. Interesse? Schrijf je in voor een gratis proefles.

BIGBAND DRIFT
Stichting Bigband Drift, officieel ingeschreven bij de KvK op 24 september 2018, de enige bigband in Noordoostpolder te vinden! Met leden uit Emmeloord en de verschillende dorpen is het dan ook een echte polderband. De sfeer staat in de band op nummer één, met niet ver daarachter natuurlijk… de muziek! Repetities zijn wekelijks op de maandagen van 19.45-22.00 uur in Buurthuis Espelervaart Emmeloord. De band heeft al een serieuze bezetting met een goed gevulde ritme sectie en veel blazers. Toch kan de band nog altijd extra muzikanten gebruiken. Kom je uit de polder (of uit de omgeving), heb je zin om samen te genieten van muziek en ben je niet te beroerd om wat bij te leren? Ga dan naar de contactpagina van bigband Drift en stuur een berichtje.

Interesse? Schrijf je in voor een gratis proefles.