Proefles

Proefles

Saxofoon | Dwarsfluit | Klarinet | Arrangeren | Theorie | Improvisatie | Samenspelen


Laten we van start gaan!

Vraag een proefles aan en Saxofooneducatie neemt contact met je op voor het maken van een afspraak! Speel je voor het eerst dan krijgt een introductie van de saxofoon, dwarsfluit of klarinet, advies over een instrument, bespreken we wat je gaat leren en maak je kennis met de docent. Heb je een eigen instrument, neem deze mee naar de proefles. Speel je al langer, dan maken we kennis en bespreken we wat je wil en kunt gaan leren, bovendien kan je dan meespelen met een van de samenspeel groepen. Ben je aan het einde van de proefles enthousiast geworden, kun je gelijk een vervolg afspraak maken!

De eerste les

Je blaast voor het eerst op de saxofoon, dwarsfluit of klarinet en gaat op onderzoek uit. Heb je speelervaring, dan leer je een nieuw stuk spelen. Na inschrijving krijg je een schrift mee voor lesinformatie en lesaantekeningen. De verzamelplek voor al je opdrachten en ideeën!

Vervolg lessen

Leer via de lichte muziek zoals pop, jazz, rock, latin, lounge, house en dance saxofoon, dwarsfluit of klarinet spelen in Zwolle of Emmeloord. Er wordt in de lessen aandacht besteed aan basiskennis zoals het notenschrift en hoe thuis te oefenen. Maar ook voor bredere muzikale kennis zoals het improviseren en zelf maken van composities. Meer over de lesinhoud lees je hier. Dit al komt van pas wanneer je samen gaat spelen, bijvoorbeeld in een orkest, ensemble, band of met DJ!