Sax On The Rocks op WAK 2013

Sax On The Rocks op WAK 2013

Het saxofoonensemble Sax On The Rocks speelde zaterdag 1 juni van 12.30-13.15 in het Ter Pelwijkpark in Zwolle tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK). Het WAK werd dit jaar gehouden van 25 mei tot 1 juni 2013. In gemeenten door heel Nederland worden tijdens het WAK activiteiten georganiseerd waarbij de passie en het plezier van amateurkunst centraal staan. Met optredens, workshops, tentoonstellingen en veel meer. Daar kon het saxofoonensemble Sax On The Rocks natuurlijk niet aan ontbreken!

Edwin Kok, een van de leerlingen van het ensemble, heeft zelf de organisatie op zich genomen. Zo heeft hij o.a. contact gelegd met de mensen van het WAK, het vast stellen van een speeldatum, het op de hoogte houden van de leden van het ensemble, inleveren van beeld en tekst materiaal etc. Zo heeft hij gelijk geleerd wat erbij het organiseren van een optreden komt kijken! Saxofooneducatie wil Edwin Kok bij deze bedanken voor zijn goede inzet!

Op dezelfde dag is er door het WAK een jamsessie georganiseerd o.l.v. Roma-muzikant Vasile Nedea. Hij is componist van de voorstelling ‘Amalia Bandi’, een stadsopera. Tussen 15.00-16.00 uur hebben 2 leerlingen van het ensemble mee gedaan aan de jamsessie, wederom in het Ter Pelkwijkpark in Zwolle.

Helaas zat het weer ons niet mee tijdens deze dag, met wind en weinig zon. Maar dit heeft ons gelukkig niet weerhouden van een leuke, ervaring rijke en leerzame dag!