Cijfer 9 voor Methodiekscriptie!

Cijfer 9 voor Methodiekscriptie!

De afgelopen tijd heb ik hard gewerkt aan mijn methodiekscriptie betreft saxofoonles, als onderdeel van mijn afstudeerprogramma aan het Artez Conservatorium opleiding Jazz & Pop saxofoon.

In de scriptie komt zo een beetje alles aan bod betreft het geven van saxofoonles. De deadline voor het inleveren van de scriptie is geweest en zo ook de mondelinge verdediging. Na afloop van de verdediging heb ik de beoordeling met het cijfer 9 mogen ontvangen. Natuurlijk ben ik hartstikke trots op de waardering en toelichting die ik heb gekregen van de beoordelaars Job Kaihatu (gitarist en verantwoordelijke over educatie) en Rolf Delfos (hoofdvak docent saxofoon). Zo hebben ze me verteld dat ik een duidelijke eigen visie heb op het lesgeven, een volledig en verzorgde scriptie heb geschreven, de scriptie up to date en eigentijds is, de scriptie een voorbeeld is voor werken met improvisatie in de les, ik veel lesmateriaal heb, en het verdedigingsgesprek meer op collegiaal niveau is dan als student-docent.

Na mijn eindexamenconcert ga ik bepaalde onderwerpen van de scriptie online zetten dus houdt de website in de gaten! Ik heb alvast de inhoudsopgave gepost als voorproefje.

Inhoudsopgave Methodiekscriptie betreft saxofoonles door Femke Ernens